perjantai 3. heinäkuuta 2015

Hei hei heinäkuu, ei mitään hätää.

Tajusin tuossa juuri meikkejä pois pestessäni, että ensi viikonloppuna olen Lontoossa. Vietän viikon päästä viikonloppuni Suomen rajojen ulkopuolella.

Ennen reissuun lähteminen oli paljon "jännittävämpää". Saatoin "pakata" jo kuukautta aiemmin. Olen kyllä tosiaan nytkin kerännyt yhteen läjään tavaroita, joita tarvitsen vasta reissussa ja tehnyt listaa mitä pitää muistaa ottaa mukaan. Matkalaukun lainaan ystävältäni, ja sekin on vielä siellä. Silti, ei paniikkia vielä. Onhan lähtöön vielä 5 päivää. Ja se on monta se.

Huomenna on viimeinen tällä hetkellä tiedossani oleva työpäiväni. Tiedän kyllä, että niitä tulee vielä, en vain tiedä milloin: Alkuviikosta ennen reissua? Reissun jälkeen? Myöhemmin. Nou panik.

Mummon hautajaiset olivat viime lauantaina. Ne olivat kauniit. Pitkän matkan hautajaissaattueessa hänen kotitalonsa kautta hautuumaalle, jonne hänen elämänsä Rakkaus on haudattuna. Hän ei ollut minun pappani, vaikka pappana häntä pidinkin. Nyt on Mummulla hyvä olla <3 "Ei mittään hättää."

Heinäkuu startattuna käyntiin, ja kesä on kohta ohi. Kelitkin ovat olleet kohdallaan (tälläkin hetkellä sataa). Ei siinä, en minä kesästä niin innoissaan olekaan, olen talvi-ihminen. Vaan kyllä sitä ikävöi aurinkoa, kun se ei millään halua näyttäytyä.
Silti, ei hätää, vielä ehtii.

Minullakaan ei ole mitään hätää. Ei paniikkia. Asiat selviytyvät vielä. Pian.
Elämä kantaa, ja minä luotan siihen, että se tekee niin.

Ihanaa heinäkuuta just sulle <3 !

Tiedättekö, mitä löysin? Mummun hautajaispäivän iltana, käytin poikaani päivystyksessä naapurikunnassa. Sieltä pois ajaessamme, näimme sen. Löysimme sen. Sateenkaaren pään. Pysähdyimme katsomaan ja kuvaamaan sitä ja kuuntelemaan sadetta. Kun vain osaisin sen keskustelun kuvata, mitä kävimme ja sitä tunnetta purkittaa! Se oli täyttä onnea! Kun lähdimme matkaa jatkamaan, sateenkaari lähti seuraamaan! Se oli uskomatonta!
"Tajuatko, sinä olet se aarre!" Huikkasin B:lle, ja samalla sateenkaari katosi. Se oli mieletöntä. Sateenkaari oivalsi, että olimme sen aarteen sisäistäneet. Aarre, on se tunne toisia ihmisiä kohtaan sisimmässämme, se on se Rakkaus jota tunnemme toisia ihmisiä kohtaan. <3

Niin se vain on. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti