sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Dreaming from the middle.

No mites se on viikonloppu vierähtänyt? 
Eilen lauantaina hyökin suoraan salille töistä ja hyvän treenin sainkin tehtyä! Jalkapäivä kun oli, päätin testata, kuinka suoriutuisin palomiestestin kyykkyosuudesta. Aivan en minimitoistoihin vielä yltänyt vaadituilla painoilla, vaan en ole tästä huolissani. Penkki on se, joka minua huolettaa. Osasuoritukset ovat karsivia, ja penkki on niistä ensimmäisenä. Sitä en ole treenannut kuluvan vuoden aikana juuri ollenkaan ja painot ovat 10kg enemmän, mitä edes nostan tällä hetkellä. Voisin kuvitella yhden toiston saavani vaadituilla painoilla :D

Penkkipunnerrus 45kg/60sek: Minimi vaatimus 25 toistoa, +0,125 pistettä 30 toistoa, +0,25 38 toistoa.

Istumaannousu 60sek: Minimi vaatimus 34 toistoa, +0,125 pistettä 43 toistoa, +0,25 48 toistoa.

Käsinkohonta vastaote: Minimi vaatimus 6 toistoa, +0,125 pistettä 10 toistoa, +0,25 14 toistoa.
Jalkakyykky 45kg/60sek: Minimi vaatimus 23 toistoa, +0,125 pistettä 30 toistoa, +0,25 34 toistoa.

Pelastusopiston sivuilta löytyy tämä pisteytystaulukko, sekä mallivideot lihaskuntotestien suorittamisesta.
Jos näistä suoriutuisi, kutsuttaisiin viimeisiin fyysisiin testeihin. Cooperin testissä on juostava vähintään 2 800 metriä ja 200 metriä on uitava 4 min 45 sek kuluessa. Uintitesti suoritetaan heti juoksutestin jälkeen.

Siinä on tavoitetta hetkeksi! Tällä hetkellä ei ole hajuakaan kuinka pitkälle pääsisin 12 minuutissa, ja haluankin mahdollisimman pian päästä selvittämään asian!

Fobia- ja psyykkiset soveltuvuustestit olisivatkin sitten asia erikseen. Psyykkisiin saattaisi koko homma sitten kaatuakin, ei ole klaustro- eikä akrofobiaa. Vaan se olisi sitten sen ajan murhe, minähän menen vasta täällä. Ja jos kunto kestäisi, vaan pää ei, niin ymmärtäisin siinä vaiheessa kyllä, että minua ei ole tarkoitettu palomieheksi.
            

Tosiaan eilen kaaduin sänkyyn ennen ilta kymmentä. Sitä ennen ehdin kuitenkin siskoni kanssa suorittaa kävelylenkin ja tuhota levyllisen Maraboun hasselpähkinäsuklaata tutkiessamme tulevan ulkomaanreissumme lentoja ja hotelleja. (Kauhistelin, kun en edes muista milloin olisin syönyt viimeksi suklaata. Aika on mennyt huomaamattani ilman.) Mikään ei ole varmaa, ennen kuin liput on varattu, mutta toivomme pääsevämme heinäkuussa matkaan!

             

Yksi materialistisimmista haaveistani on Volkswagen Kleinbus.Oi miten ihana tuollainen menopeli olisikaan! Ja nimenomaan haaveena se ensimmäinen, Type 1, jossa on jaettu tuulilasi. Värillä ei niin väliä :P


Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin kai, kun mitään muutakaan ei ole tapahtunut. (Edelliseen postaukseen pikaisesti viitaten, huomasin eilen salilta lähtiessäni ja hallin käytävää pitkin kävellessäni kauhistelevani/pelkääväni. Pelkääväni, jos olisin raskaana. Että kuolisin synnytykseen, että lapsi kuolisi, että...) Sunnuntai urheiluna olen suorittanut aamulenkin ja käynyt pyörällä kaupassa. Ja mikäpä ylläri olikaan, meidän kauppaan on ilmestynyt Quest Bareja! S'mores makuisen nappasin mukaan, sitä kun en ole vielä testannut aiemmin.

Jees, tsillaillaanpas tässä loppupäivä fiiliksen mukaan,päikkäritkin on jo otettu! ("Miten tuntuukaan tää niin tunteettoman "ei miltään" "??)
-M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti