perjantai 22. toukokuuta 2015

Good days and feelings and stuff.

Suunnitelma: Harhautan mieleni ruuasta hetkeksi ja alan kirjoittamaan.

Onpas ollut pari vallan mukavaa päivää tässä. Tunteroisen odottelen niin saan miehen hakea töistä, tiedossa laatuaikaa: Elokuva (ja jäätelöä.) Odotan enemmän sitä jälkimmäistä. Ja kainaloa. Odotus aika kuluu varmasti siinä, kun yritän saada tätä tekstiäni kokoon.

Maailmansota ilmeisesti puhdisti ilmaa, koska nyt on kaikki taas tätä parhautta mitä osataan keskenämme olla. Puhumme taas, kaikesta. (Uskalsin eilen ilmaista "lapsi-asiaan" liittyen miettiväni, että jos meillä olisi yhteinen tenava, niin yhdistäisikö se tätä meidän kokoonpanoamme positiivisesti. Eikä minun tarvinnut miettiä viikkoa, voinko sanoa sitä, ja kuinka sen sanon.) Asiat voi muuttua hyvin pian, tenavilla viimeinen kouluviikko ensi viikolla ja minulla on enempi työtunteja kuin pitkään aikaan! Ihanaa! Siinä saa sovitella kyllä urakalla salit ja muut menot, vaan ei sen väliä, mun työt on niin kivoja! Tenavat ovat vielä sen ikäisiä, että eivät kovin pitkään yksin pärjää kotona. Tai mistä sitä tietää vaikka pärjäisivätkin, vaan muutama tunti on maksimi.

Työhommien lisäksi sain myös yhdelle viikolle soppelin välin, että voi suunnitella sitä maailmalle karkaamista! Lennot olisi löytynyt jo, vaan hotelli pistää hanttiin.. Helpompi olisi, jos vain isoja ihmisiä olisi lähdössä. Silloin ei ole niin justiinsa. Vaan nyt pitää ajatella hieman tarkemmin.
-Huoneessa pitää olla oma WC. Ja suihku.
-Aamupalasta plussaa.
-Sijainti. 5-7km siitä missä ajateltiin pörräillä. Metroasema oltava lyhyen kävelymatkan päässä.

Mm. nämä asiat eivät olisi mielestäni niin tärkeitä, jos olisi vain aikuisia liikenteessä. Niin, ja meillä on budjetti.

Huomenna junailen systen kanssa Ouluun tattoomessuille! En ymmärrä miksi voi oireilla, vastahan vähän reilu kaksi viikkoa sitten kävin leimalla..! Toivottavasti selviän huomisesta kunnialla, pitäkää peukkuja. Note to self: Reissurahastosta se kaikki on pois.

Note to self part 2: Salipäänsärky lähtee päikkäreillä. Ja nälkä syömällä. Ja sitä syömistä nimenomaan mun pitäisi (vieläkin) opetella. Oikean ruuan syömistä. Tänään aamusalin jälkeen oli asioita hoideltavana, joten ruoka vähän venyi mutta sain nakattua uuniin (ja syötyäkin vielä) perunoita sekä parsa- ja kukkakaaleja, kyytipoikana 5%:sta Kadett juustoa, salaattia, kurkkua ja maitoa. Hieman ennen kuin aloin kirjoittamaan söin toisena ruokana eilistä riisi-parsakaaliseosta, tomaattia, salaattia ja sitä juustoa. Ja näiden aterioiden välissä söin välipalana banaania, viinirypäleitä ja gojimarjoja! Protskut jää vähille välillä, I know, vaan aamulla vetelin rahkaa ja eilen tekemääni protsku-pannaria (1 banaani, 2 munaa, 1dl protskujauhetta, 1tl leivinjauhetta). Ja tiedän myös, että en syö "tarpeeksi" sitä oikeaa ruokaa. Siksi "aina nälkä".

Vaan tänäänkin salilla yhden miehen kanssa naureskeltiin, että ei passaa ottaa liian vakavasti :) Puhuttiin painosta (Hänellä oli kilon noussut vaikka oli yrittänyt laskuun saada, ja minä sanoin että itselläni on nyt pitkän noususuhteen jälkeen lähtenyt laskuun, ja olen tyytyväinen siihen). Minä treenaan omaa tahtiani ja tiedän, että jos syömisiäni parantaisin (ja kuinka niitä kuuluisi parantaa), niin tuloksetkin olisivat sen mukaisia. Nautin kuitenkin omasta kehityksestäni sen mukaisesti.
Oma tahti, pidä se ! :)

Harhautus: Onnistui. Nyt hakemaan työmiestä !
Ihanaa viikonloppua (vaikka vesisadetta onkin messuillekin päin lupaillut) !
-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti