maanantai 18. toukokuuta 2015

My Darling Babe..


"..this is a warning/
I said I'm leaving/
On Monday morning."

Siinähän kävi sillälailla, että..
Miten maanantai aamu onnistuu aina juuri silloin vastustamaan, kun et voi olla töistä pois? (En sano, että olisin korvaamaton. Meillä ei vain ole muita.)
Ei se nyt itseasiassa hirveästi vastustanut, B oli vain unohtanut mainita, että hänen astmalääkkeensä oli päässyt loppumaan. No, poitsun piti jäädä pois koulusta ja uudet lääkkeet hommata, huomenna pääsee taas normaalisti. Paitsi että.
Töiden jälkeen olimme mummulasta B:n pyörää hakemassa. Avain. Niin avain on kotona takin taskussa. Kypärä kyllä oli mukana.
B:n pyörä jäi siis vielä mummulaan, omani sain mukaan ja vesisateessa taitoimme kävellen matkamme. (Tulimme siis sunnuntaina kotiin autolla.)
Ja tämä tarkoittaa sitä, että poika on vietävä autolla huomenna kouluun=miehen menot siirtyy=minä en ehdi aamulla salille. Se on sitten hammaslääkärin jälkeen hyökittävä ennen kuin B pitää hakea koulusta. Mietin vain, kun minä entinen hammaslääkärikammoinen tarvitsen sen puudutuksenkin, että kauanko tästä toipumiseen menee, että pääsee tositoimiin.. Jotain hyvääkin siis huomiselle: tiedossa lempparipäivä salilla, jalkapäivä! Ja myöhemmin päivällä tarkoituksena treffata ihanaa ystävää <3 ! Jee!

Siinähän kävi myös sillälailla, että monen päivän mykkäkoulut on luvattu lopettaa ja treenaamista kannustaa. On luvattu yrittää olla parhaansa mukaan auttaa toinen toista. On luvattu kertoa välittävänsä, ja käyttäytyä sen mukaisesti. On luvattu puhua asioista. Se on tämän suhteen positiivisimpia puolia, osaamme puhua kaikesta. Emme oikeasti juuri riitele koskaan. (Suhteemme alussa vain pahimmassa humalassa, ja niillekkin naurettiin seuraavana päivänä.) Nyt tässä on vain samat asiat kasaantuneet, ja olemme unohtaneet sen puhumisen. Allekirjoittaneella ehkä liikaa pyörinyt päässä se yksi tietty asia ja siitä luopuminen, ja se on johtanut sitten tietynlaiseen käyttäytymiseen, joka on ilmennyt mm. poissaolevaisuutena ja itkuisuutena.

"I don't know what's right and what's real

Anymore."


Aika näyttää. Ihmissuhteet ovat aina hankalia. Eikä kukaan pysty hoitamaan sitä yksin.


-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti